Roadside America - Et pusterom i Julestria

21.12.2013 20:00

Unn deg et lite avbrekk fra juleforberedelsene. Kom og hør Ole M. Nybakken fortelle om ”The American Dream” på Fåvang kroa lørdag 21. desember. 

 

I løpet av 2013 har han vært på Amerikatur to ganger og har masse nye bilder og fortellinger på lager. Han har fartet gjennom 40 av USAs 50 stater og møtt den amerikanske folkesjela. Gjennom flotte bilder og gode historier vil han ta oss med på en ”roadtrip” gjennom USA, gjennom indianernes gamle land hvor historier fra den norske nybyggertiden blander seg med inntrykkene gjennom bilruten. 

Roadtrips og musikk hører uløselig sammen. For å sette oss i den rette stemningen vil Tina Lie og Brede Vestby forsterke opplevelsen med sin musikk. 

Mat er en viktig del av en roadtrip. Brede og Isabella disker opp med smaksopplevelser som vi møter langs reiseruten. USA byr på mange særegne retter og hver stat har sin spesialitet. På drikkekartet finner du bla Budweiser og Jack Daniels.

Program:
Kl. 18:00 Dørene og restauranten åpnes.
Kl. 20:00 Ole M, Tina og Brede starter reisen gjennom USA

Her treffer du alt fra de som er hjemme på juleferie, til de som er glad i Amerika og til de som alt er gått lei av julestria. Kom og få et avbrekk og en opplevelse for kropp og sjel. 

Prisen inkluderer billett til foredrag og mat kl.1800 og førsteprioritet på sitteplass. 

Det går an å betale i døra hvis det er billetter igjen, men her er det først til mølla og det kan fort bli fullt. 

Bestilling gjøres ved å innbetale kr. 350- pr. person til konto 1503 04 95974 
Merk bestillingene med navnene til de som deltar.